welcome

Followers

Friday, September 13, 2013

MUHASABAH CINTA

wah2.. dah berapa lama x update blog.. nampak tak betapa sibuknya owner.. sampai terlupa nak update blog.. so di sempatan yg ada ini, owner update la skit2 je erk.. lagi pun x tahu nak story apa.. owner just nak share pasal hari raya puasa baru2 ni, owner rasa hari raya puasa tahun ni la yg paling menyedihkan, bukan apa.. cuma kemeriahannya x seperti tahun2 sudah.. owner merasakan ianya semakin suram jew.. maybe sebab kawan2 semua sibuk dan tak dapat menziarahi, dan tahun ini juga, kawan2 rapat owner xde yg buat open house, maybe masing2 kesuntukan wang ringgit kan.. xpe la.. nak buat camner kan... satu lagi owner nak share, pasal pengurangan subsidi minyak sebanyak 20sen, sebenarnya owner tidak sekali2 setuju dengan pengurangan subsidi minyak tu yg menyebabkan harga minyak dari RM1.90 menjadi RM2.10, coz dengan kenaikan harga minyak tu adalah peluang untuk peniaga2 menaikan harga barang2.. sepatutnya kerajaan boleh fikir la ttg perkara ni.. tapi x tau la.. di mana silapnya.. patutnya sekiranya kerajaan nak menambah kewangan negara, banyak lagi perkara lain yg boleh dibuat.. tapi nampaknya, langkah yg di catur tu silap... tapi nk buat camner.. terpaksa la berhadapan dengan kenaikan benda2 yg lain.. ni buat gua marah ni.. hehehhee.. ok2.. lagi satu, owner dah tukar lagu kat blog owner... tajuk lagunya 'Muhasabah Cinta", kat bawah ni liriknya.. layan la yew..
ok.. sekian dari owner.. minta diri dulu ye... 14 Sept 2013 / 02.24am

No comments: